lördag 22 oktober 2011

Andra saker jag gör

Eeh, kanske inte kommer nya sidor och kapitel inom en kvart eftersom jag:
1) jobbar i skolan
2) skriver egen bok
3) driver bokhora
4) ibland gör författarprat i skolor

Joråsåatt... Jag önskar jag kunde sitta och trycka reload reload på mejlen i spänd förväntan på de där första sidorna Lisa ska skicka och bara kasta mig över texten då, men i verkligheten så går ju inte det. Hyror som ska betalas och mat som ska införskaffas gör att lektioner måste undervisas. Till exempel. Och så måste jag skriva om några böcker på bokhora, och fundera på högstadiekillen jag skriver om i min kommande helt egna bok. Dvs, chill! Känns som vi är i ganska samma läge av upptagenhet. Dvs, bra!

/ Johanna

3 kommentarer:

 1. Det ska bli så kul att läsa den här bloggen och sen läsa självaste boken! Du är verkligen en av mina favoritförfattare, jag älskar alla dina böcker. Såfort jag vill må riktigt riktigt bra så läser jag de två sista kapitlerna i Tänk om det där var jag, som jag för övrigt recenserade för Läseposten (när Lisa var den som skickade ut uppdrag och sådant!)
  Jag har följt hennes blogg i något år, och när jag såg det här om ert sammarbete så visste jag knappt vad jag skulle göra. Den här boken kommer bli JÄTTEBRA, jag vet det!

  SvaraRadera
 2. så mycket älskade jag den boken, uppenbarligen.....tänk om det där ÄR jag menade jag så klart ;)

  SvaraRadera
 3. Åh, tusen tack snälla du! Så fint beröm! Och jag tror också på våran gemensamma boken, vi har världens bästa plan. / Johanna

  SvaraRadera