söndag 8 juli 2012

På det fjärde ska det ske...

Nu så! Min egen bok (som heter "Som om jag frågat" och kommer i slutet av aug) är klar och skickad till tryck, mitt skoljobb är färdigt och det har blivit semester och varit det lite grann. DÅ! Dags att komma igång!

I veckan var jag några dagar med en kompis till ett superfint hus utanför Järvsö. Kolla verandan och miljön här på bilden... Det var så himla, himla fint!
Och där öppnade jag "Inte nu"-docet för första gången på typ en månad. Läste igenom, började tänka, kollade våra anteckningar, började skriva. Det gick rätt bra (alltid trögt i början ju). Skrev till lite saker jag kommit på i det redan befintliga och har nyss postat iväg ett sprillans nytt kapitel.

En ny grej vi bestämt är ju att vi ska kunna skriva omlott, att vi har planerat så pass noga att vi inte behöver vänta på den andra personens kapitel. Ska försöka med det nu. Blir intressant, och förmodligen kommer det kräva rätt mycket redigering efteråt. Å andra sidan, smart sätt att kunna köra på.
Det här avsnittet är det första vi gör så, och nu alltså lite experiment med hur MYCKET man måste detalj(?)planera för att kunna skriva utan att veta allt. Vi får se.
Men som slutkläm: nu jävlars, nu ska det skrivas!

/ Johanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar