tisdag 6 december 2011

Man fick godis! Eller: Fler bilder från den där kursen
Ja, men ni ser ju. Hur himla trevligt vi hade det. Framåt våren kör vi repris - kom då! Och vi pratade också om att eventuellt fixa någon slags lite mer kortfattad kvällsgrej kring andra dagens tema: Så gör du när manuset är klart och du vill bli publicerad. Om följebrev, vad som händer på förlaget, olika slags refuser etc. Får se om det blir av och finns intresse!

6 kommentarer:

 1. Johanna: Jag vet inte varför, man jag kan inte kommentera på din blogg. Såg att det var ont om kommentarer där över lag och tänkte att det kanske inte bara jag som har det problemet.

  SvaraRadera
 2. Nina: Men, konstigt? Vad är det som inte funkar - alltså, hur långt i kommentarsprocessen kommer du? Har ju inte ändrat ngr inställningar, och när jag själv kollar på den (oinloggad på wordpress) så går det att kommentera. / Johanna

  SvaraRadera
 3. Åh så fint med skrivarkurs! Har gått flera i mina dar men nu var det ett tag sedan. Hinner inte skriva heller längre...mer än blogg då förstås. Well. En fråga som jag skulle vilja att ni bloggade om. Om kvinna får beställa önskeinlägg då alltså. Jag ser bara kvinnor på bilderna. Det kanske var med män också. Men min bild är att det mest är kvinnor som går på såna här kurser. Men har inte känslan av att kvinnor publiceras mer än män... Behöver män inte öva på att skriva? Eller blir de publicerade ändå? Å så vidare.

  SvaraRadera
 4. Johanna: Skriver kommentaren, trycker "skicka kommentar", det står "postar kommentar" och sen händer ingenting. Kommentarsfältet blir tomt igen som att kommentaren är skickad. Försöker jag skicka samma kommetar två gånger får jag veta "Hittade en likadan kommentar; det verkar som om du redan hade sagt det här!"

  Men det står inget på din sida. Har inte funkat att kommentaera för mig på din sida under ett par månader kanske...

  Fler som haft problem? Någon som det funkar för?

  SvaraRadera
 5. För mig funkar det finfint att kommentera på Johannas blogg! Tänkte trycka dit några mer kommenterar bara för att, men man vill ju inte skräpa ner! :)

  SvaraRadera
 6. Tack för en kanonfin skrivarkurs den var precis vad jag önskade att den skulle vara !

  SvaraRadera