tisdag 13 november 2012

Gilla böcker ger ut "Inte nu"!

Idag är vi glada, för nu är det klart att vår bok ska ges ut på Gilla böcker när den är färdig!

Den senaste månaden har handlat ganska mycket om beslutsångest för oss. Vi skickade iväg "Inte nu"-manuset (som vi har kommit ungefär halvvägs med) till fyra olika förlag för att se om något av dem var intresserade av att ge ut den. Och faktiskt! Alla fyra förlag hörde av sig snabbt och alla var väldigt intresserade.

Det är ju en väldigt lyxig situation att befinna sig i som författare. Lyxig, men svår. Det var fyra fantastiskt bra förlag att välja mellan, så vi har tänkt och diskuterat och tänkt lite mer. Till slut bestämde vi oss för Gilla böcker eftersom de har en sån tydlig profil på crossover-litteratur, och de har lyckats så bra med att nå ut till läsarna med den. "Inte nu" handlar nämligen om lite äldre karaktärer, och riktar sig därmed till en något äldre publik än vad våra tidigare böcker haft.

Vi tycker det ska bli jätteroligt att börja vårt samarbete med Ada och Anna på Gilla, och vi siktar på att "Inte nu" ska komma ut hösten 2013. Håll tummarna för att allt flyter på! Vi är själva helt kära i Jens och Hanna och vi tror den här boken blir superbra. 

/ Johanna & Lisa

4 kommentarer:

 1. Yaay! Längtar så mkt till hösten 2013 då Inte nu och Nyckeln ska komma! ^-^

  SvaraRadera
 2. Så trevligt! Då blir vi kollegor! :) dessutom ser jag att vi gett våra karaktärer samma namn *fniss*.

  Stor kram!

  /Christin

  SvaraRadera
 3. ja detta kan ju inte bli annat än bra! :)

  SvaraRadera