lördag 8 december 2012

En liten utvikning: Snygg-Jonas i Värvet

Med tanke på att jag är en extremt slow adapter när det gäller vissa saker (musik, teknik, teveserier, ja, typ allt utom böcker egentligen) så är det stor chans att ni redan lyssnat på Värvet med Jonas Hassen Khemiri. Men om ni INTE gjort det - åtgärda genast! Här finns hela Värvet-arkivet. Sök upp avsnitt 37.

Det var lite extra intressant för såna som skriver/skapar, tror jag. Kände igen mig i flera saker även om jag och Snygg-Jonas har betydligt fler olikheter än likheter. Men ändå. Skrivandet, hur man kommer dit, hur man vågar, etc. Och en antagningshistoria! Älskar såna, vill alltid höra, blir alltid pirrigt glad och "men gud!!" när andra berättar om Ögonblicket.

Helgens lyssningstips alltså. Definitivt inspirerande.

/ Johanna

2 kommentarer:

 1. Jag lyssnade häromdagen och gillade! Kände också igen mig i mycket. Att välja en viss utbildning för att vara "duktig" fast man kanske egentligen hade andra drömmar. Att gå omkring och vara hemlig med sitt skrivande, att vara osäker tonåring med mera.

  Det är så himla trevligt med långa intervjuer för intervjuobjektet får verkligen möjlighet att visa upp en annan bild av sig själv än den stereotypa, medieformade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamenvisst! Det var ju som bara check, check, check på massa saker. Och det här att inte våga säga det riktigt sen, att kalla sig författare. Oh. Check igen.

   / Johanna

   Radera